Grad Ozalj

Search
Search
Close this search box.

OBILJEŽAVANJE DANA OŠ “SLAVA RAŠKAJ” OZALJ!

Svečanom priredbom obilježen je Dan škole uz prigodan program kojem su se, osim učenika OŠ “Slava Raškaj” Ozalj priključili učenici OŠ Žakanje, PŠ Podbrežje i PŠ “Juraj Kamenar” Vrhovac.

U prigodnom programu nastupili su učenici trećeg razreda: Nora Jurčin, Mia Žugac, Matija Grčić, Petra Puškarić i Elena Hanžek.

Uručene su nagrade i priznanja učenicima sudionicima Međunarodnog likovnog natječaja Slavini mladi akvarelisti, a također je otvorena i izložba radova…Među najboljim radovima je rad i našeg učenika, Jakova Kirinčića koji je osvojio nagradu za najbolji rad u kategoriji razredne nastave. Čestitke svim nagrađenima

Ujedno su predstavljeni rezultati Erasmus+ projekta “Udahni zeleno – ekološka aktivnost za održivu budućnost” u sklopu kojeg su provedene radionice ponovne upotrebe otpada, a kojeg su provodili učenici OŠ “Slava Raškaj” Ozalj s učenicima razredne nastave u područnim školama…Projekt su predstavili učenici Matea Vuljanić i Luka Marković- Mikoć i učiteljice voditeljice projekta Vedrana Mikuličin, Ana Brunski i Ivana Ferko Pećar. Postavljena je i izložba radova nastalih u aktivnostima projekta

S obzirom da Dan škole ove godine obilježavamo na Dan planeta Zemlje, učiteljica Mirna Roth Bišćan i učenici petih razreda posadili su ukrasno grmlje kod matične škole te postavili hotele za kukce.

Dragi učenici i poštovani djelatnici škole, čestitamo svima Dan škole!

Fotografije: https://www.facebook.com/photo?fbid=835429021963843&set=pcb.835430061963739