GRAD OZALJ NA SAJMU PROJEKATA U KARLOVCU

Branka MalicNovosti

projektika (002)Sajam projeKAta u Gradu susreta – PROJEKTIKA zamišljen je kao dvodnevna manifestacija koja izložbom i raznim oblicima stručnih predavanja afirmira projektni pristup u rješavanju razvojnih izazova.

Održava se prvi put 1. i 2. ožujka ove godine u Gradskom kazalištu Zorin dom, u organizaciji Županijske komore Karlovac, Karlovačke županije, Grada Karlovca i Razvojne agencije Karlovačke županije.

Zainteresiranoj javnosti predstavit će se više od 50 izlagača na oko 300 m² izložbenog prostora, a među njima, osim izlagača iz Karlovačke županije i izlagači iz susjednih županija te gosti iz Novog mesta i Bihaća sa svojim projektima. Uz izložbu projekata u programu sajma previđene su edukacije, radionice, okrugli stolovi i poslovni susreti čije će sudionike u svojim prostorijama ugostiti HGK – Županijska komora Karlovac.

Grad Ozalj predstaviti će projekte „Adrenalinski park Ozalj“, „Interpretacijski centar Slava Raškaj“, a u petak 2.3. u 11 sati predstaviti ćemo projekt „Jaškovo – selo štrudle“.