Kategorije
Novosti

Teslinim svjetlom tragovima Slave Raškaj

tesla kartaDragi prijatelji , ovakav poziv u Ozalj se ne propušta….

Nacionalni dan Tesle u Ozlju – poseban užitak umjetnosti, kretanja i gastronomije. Grad s pogledom, prijestolnica akvarela, dolina svjetla i vode pozivaju Vas na događanje koje se po prvi puta u svijetu obilježava na ovakav način te ujedno postaje prava turistička poslastica. Teslinom svjetlošću tragovima Slave Raškaj uživamo u umjetnosti kretanja koju je Tesla promovirao cijelog života.

Pozivamo Vas u Ozalj, ljude dobre volje, prijatelje, sugrađane, ljubitelje Tesle i ljubitelje umjetničkog stvaranja slavne akvarelistice, one koja je Ozalj učinila jedinstvenim, upravo onako kako će ga i Teslina svjetlost obasjati na Nacionalni dan Nikole Tesle 10. srpnja (petak) s početkom u 18.30 sati u Starom gradu Ozlju/ Zavičajni muzej.

Ova jedinstvena šetnja ujedno je i uvod u CRO Tesla Tour, prvu hrvatsku turističku rutu inspiriranu Teslom koja će od ove godine svoj vrhunac imati upravo ovdje, u Ozlju, gradu svjetla i vode, europskoj prijestolnici akavarela. Zastati nad najljepšim Slavinim motivima, udahnuti čaroliju Munjare, poslušati šapat vode, okusiti, pomirisati, izoštriti sva čula, upregnuti ono najbolje od sebe u zajedničkoj poruci iz Ozlja- grada kojem ćemo se svake godine s užitkom vraćati!