Kategorije
Gradski info Novosti

OBAVIJEST RODITELJIMA UČENIKA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA

Grad Ozalj se može pohvaliti sa nastavkom ulaganja u obrazovanje mladih. Jedan je od rijetkih gradova koji su uveli besplatne udžbenike za sve učenike osnovnih škola sve dok ih nije preuzela država.

Ove godine uz besplatne udžbenike koje će opet osigurati država, Grad Ozalj će i u školskoj 2022./2023. godini svim svojim osnovnoškolcima financirati radne bilježnice i pripadajuća dopunska nastavna sredstva. Grad Ozalj će financirati radne bilježnice i pripadajuća dopunska nastavna sredstva, za sve učenike osnovnih škola koji imaju prebivalište na području Grada Ozlja. Učenike OŠ Slava Raškaj Ozalj će svi udžbenici i potrebni materijali dočekati na školskim klupama, prvog dana nastave. Za sve ostale učenike koji imaju prebivalište na području Grada Ozlja, a ne pohađaju OŠ Slava Raškaj Ozalj, Grad Ozalj će također financirati nabavku u visini 100% ukupnog iznosa kupljenih potrebnih radnih bilježnica i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava, na temelju podnesenog zahtjeva (OBRAZAC) prema Gradu Ozlju (uz priložen račun za kupljeni materijal).

 Za učenike srednjih škola sa područja Grada Ozlja u školskoj godini 2022./2023., Grad Ozalj će sufinancirati nabavku udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava u obliku novčane naknade do maksimalno 500,00 kn po učeniku, na temelju podnesenog zahtjeva (OBRAZAC) prema Gradu Ozlju, a prema dostavljenom računu za kupljene udžbenike za nastavne predmete, za određeni razred.

Molimo roditelje da čuvaju račune i da podnesu zahtjev Gradu Ozlju, do 30. listopada 2022. godine, osobno u pisarnici, putem pošte ili e-maila: grad.ozalj@ozalj.hr.