Savjetovanje s javnošću za nacrt akta – Krovni interpretacijski plan “Dodir civilizacija”

Karlovačka županija je kao nositelj projekta predložila da se dokument Krovni interpretacijski plan s planom upravljanja uputi na javno savjetovanje kako bi se šira javnost upoznala s njegovim sadržajem.

Dokument Krovni interpretacijski plan ˝Dodir civilizacija˝ trajno se nalazi na poveznici: https://drive.google.com/file/d/10vta52fd1kzSYgKhwqclb3LQUQ1uzP9K/view?usp=sharing

Kompletna projektna dokumentacija koja uključuje sve priloge nalazi se na poveznici: https://drive.google.com/drive/folders/18b-fN9R-389Ld7ctBWblWVArcqjZyaon?usp=sharing

Javnost i zainteresirana javnost u postupku  savjetovanja  može sudjelovati davanjem mišljenja, prijedloga  i primjedbi u pisanom obliku.

Primjedbe, prijedlozi i mišljenja dostavljaju se u razdoblju od  30. lipnja 2020. godine  do 30. srpnja 2020. godine, Gradu Ozlju, elektroničkom poštom na e-mail: grad.ozalj@ozalj.hr. ili običnom poštom na adresu: Grad Ozalj, Kurilovac 1, Ozalj.

Poveznica na rubriku savjetovanja: https://ozalj.hr/grad-ozalj/aktualna-savjetovanja/

Nakon provedene javne rasprave Grad Ozalj izvijestiti će javnost i zainteresiranu javnost o prihvaćenim i neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima na svojim internetskim stranicama.