Obavijest o radu gradske uprave Grada Ozlja

Zbog popuštanja mjera od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a sukladno Uputi Ministarstva uprave obavještavamo građane da od dana 11. svibnja 2020. godine Gradska uprava Grada Ozlja prestaje s radom u timovima i radom od kuće te se svi zaposlenici vraćaju na svoja radna mjesta, uz ograničenje neposrednog rada sa strankama.

Apeliramo na građane da upite usmjere na elektroničku i telefonsku komunikaciju, a u iznimnim slučajevima moguće je primanje stranaka isključivo uz prethodnu najavu, i to u posebno organiziranom radnom prostoru, uz poštivanje svih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te svih mjera zaštite, u cilju sprječavanja širenja virusa.

Obavještavaju se građani da će se pismena (Zahtjevi za oslobađanje plaćanja komunalne naknade, Zahtjevi za poljoprivredu, poduzetništvo i turizam, Zahtjevi za jednokratne novčane pomoći, Zahtjevi za opremu za dijete te drugi) i dalje zaprimati, a u slučaju potrebe stranke će biti pozvane ili pak mogu same zatražiti primanje.

Sve potrebne informacije o radnom vremenu i kontaktima zaposlenika gradske uprave, građani mogu potražiti na službenim web stranicama Grada Ozlja.