JEDNOKRATNA NOVČANA POMOĆ PRIGODOM BOŽIĆA – JAVNI POZIV

Na osnovi članka 18. Odluke o socijalnoj skrbi Grada Ozlja (”Službeni glasnik” Grada Ozlja 8/18) pozivaju se umirovljenici koji imaju prebivalište na području Grada Ozlja, a koji imaju mirovinu manju od 1.500,00 kuna, da podnesu zahtjev za jednokratnu novčanu pomoć prigodom blagdana Božića.

 
Pravo na jednokratnu novčanu pomoć prigodom blagdana ostvaruju umirovljenici čija mirovina iznosi do 1.000,00 kuna mjesečno – u iznosu od 400,00 kuna, a umirovljenici čija mirovina iznosi od 1.000,01 – 1.500,00 kuna mjesečno – u iznosu od 300,00 kuna. U iznos mirovine uračunava se mirovina ostvarena u Republici Hrvatskoj i inozemstvu.
Zahtjevi se podnose Gradu Ozlju, Kurilovac 1 osobno, putem pošte ili elektroničkom dostavom putem e-pošte na grad.ozalj@ozalj.hr do 24. prosinca 2019. godine.
Zahtjevu je potrebno priložiti dokaz o statusu i visini mirovine (tzv. ”odrezak” zadnje isplaćene mirovine, odnosno obavijest HZMO-a o mirovinskim primanjima ili nadležne porezne uprave o prihodima isplaćenim u posljednja tri mjeseca prije podnošenja zahtjeva ili dr.) te dati na uvid osobnu iskaznicu podnositelja zahtjeva.

Obrazac zahtjeva možete  preuzeti OVDJE