Grad Ozalj

Search
Search
Close this search box.

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA

I ove godine u sklopu Dana otvorenih vrata udruga, DVD Vrhovac, KUD Vivodina i Taekwondoklub Ozalj za vas su pripremili aktivnosti koje će vas zasigurno raspoložiti!

DVD Vrhovac će svoja vrata otvoriti u petak, 07. lipnja 2024. godine, od 17 do 20 sati u Vatrogasnom domu Vrhovac. Očekuje vas pregled vatrogasnih vozila i opreme, pregled novouređenih prostorija te zajedničko druženje.

U subotu, 08. lipnja od 17 do 20 sati možete sudjelovati u radionicama koje je za vas pripremio KUD Vivodina, a od 19 sati navratite do dvorane PŠ Trg i upoznajte se s aktivnostima Taekwondo kluba Ozalj.

Manifestacija „Dani otvorenih vrata udruga“ koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika građanima za sudjelovanje u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te za upoznavanje s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.